Therapieën

Hieronder staan de therapieën die wij aanbieden. Afgaande van de beschrijvingen kunt u bepalen of de therapie u aanspreekt. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Acupunctuur

De klassieke acupunctuur, onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde, helpt je om lichamelijke en emotionele klachten aan te pakken. Pijnbestrijding en balans methodes volgens de moderne acupunctuur van dr. Richard Tan helpen onder andere snel bij (acute) pijnklachten.
>> Lees meer

 

Ademhalings- en ontspanningstherapie

Het goed beheersen van de ademhaling kan veel klachten voorkomen. Denkt u bijvoorbeeld aan hyperventilatie en of duizeligheid, maar ook pijn, stress en angstklachten. Door training is hier echt iets aan te doen!
>> Lees meer

 

Aloë vera heath lotion Behandeling

Bij spierpijn en sportblessures. Iedereen kent het wel: “de pijn van te lang en intensief sporten”. Maar hoe kom je er op een gezonde manier weer van af.
>> Lees meer


APS

apsfeaturerond

Bent u één van de 800.000 chronische pijnpatiënten in Nederland?
Ervaart u dagelijks lichamelijke en/of psychische problemen?
Heeft u geen of te weinig resultaat met de huidige behandeling van uw klachten?
>> Lees meer

 

Autisme

Bureau voor Advies bij AutismespectrumStoornissen (BAAS).Hulp en steun bij vermoedens van autisme, of dit nu je partner is, je kind of een van je ouders, wij kunnen je helpen.
>> Lees meer

 

Buteyko Methode

Buteyko-Methode

De Buteyko-methode is een uit Rusland afkomstige natuurlijke geneeswijze die binnen enkele minuten benauwdheidsaanvallen bij bronchiale astma, een verstopte neus, hoestbuien en allergische verschijnselen opheft.
>> Lees meer

 

Cesar Therapie

De bewegingsleer “Cesar” is een paramedische behandelmethode, gericht op de behandeling van een onjuist houdings- en bewegingspatroon: al dan niet veroorzaakt door een specifieke afwijking of ziekte.
>> Lees meer

 

Fysiotherapie

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt.
>> Lees meer

 

Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding

In de haptonomie maken we gebruik van het vermogen om contact te maken. Als a.s. ouders kun je al voor de geboorte een band opbouwen met je kindje en het een gevoel van welkom en geborgenheid geven.
>> Lees meer

 

Holistische Zwangerschapsbegeleiding

Wij werken op individuele basis met de moeders, maar vaders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Er worden met behulp van de “Cesar methode” oefeningen gedaan.
>> Lees meer

Integrale Massagetherapie

Deze behandeling is opgebouwd uit verschillende lischaamsmassages waaronder energetische-, polariteits-massage, voetreflexologie, acupressuur en aromatherapie.
>> Lees meer

Jeugdtraining

Deze training kan plaatsvinden in een groepsverband of individueel en zal de studie, werkhouding, concentratie en conditie sterk verbeteren.
>> Lees meer

Massage met warme compressen

Deze stevige maar ontspannende massage maakt gebruik van warme kompressen en geeft u de mogelijkheid zich geheel uitgerust te voelen.
>> Lees meer

Pedicure

Bij deze behandeling worden uw voeten door de pedicure behandeld zodat alle gevoelige plekjes weer zijn verholpen. Deze behandeling kan worden afgesloten met een geheel ontspannende voetmassage.
>> Lees meer

 

Postnatale Begeleiding

Na de geboorte is er bij ons centrum de mogelijkheid de postnatale begeleiding te volgen. Deze fase van begeleiding is niet minder belangrijk dan die tijdens de zwangerschap.
>> Lees meer

RSI en Whiplash Behandeling

Beide klachten komen vaak voor. Ons centrum heeft zich gespecialiseerd om u in een zo kort mogelijke tijd weer een volledig mens te laten voelen. Ook aanbevolen door de RSI-vereniging.
>> Lees meer

Sport en Anti Stress Massage

Ook stress en hoofdpijn kunnen ervoor zorgen dat mensen in het dagelijks leven niet goed functioneren, zoals ze dat zouden willen.
>> Lees meer

 

picture of the therapeutic centre Utrecht