Praktijkruimte huren

Wij bieden voor zelfstandige therapeuten onze praktijkruimtes aan om hun eigen praktijk te houden en hun eigen cliënten te ontvangen. Daarbij bestaat de mogelijkheid om als therapeut vermeld te worden op onze site met informatie over de gegeven therapie, contact gegevens en een link naar een eventuele eigen website.

Het centrum is gevestigd in een pittoresk kasteeltje, een rijksmonument, en er zijn twee praktijkruimtes aanwezig van ongeveer 30 m2.

De praktijkruimtes

In de wachtruimte is er water, koffie en thee aanwezig. Er bevindt zich daar ook een toilet. Wachtende patiënten kunnen heerlijk gemasseerd worden door de massagestoelen in de wachtruimte.

In de praktijkruimtes is aanwezig:
Laminaat , Centrale verwarming met thermostaatknoppen, den grote spiegel, een aanrecht met waterkoker en kopjes, een bureau, stoelen , krukjes, cd/radio, een behandeltafel, etc. Het is mogelijk bepaalde zaken in de ruimte achter een kamerscherm of in een kast op te bergen. 

Praktijkruimte 1
Praktijkruimte 2
Tarieven

De ruimtes kunnen van maandag tot en met vrijdag gehuurd worden per dagdeel.

De dagdelen zijn:
‘s ochtends: 8:30 – 12:30 uur
‘s middags: 13:30 – 17:30 uur

De prijs per dagdeel bedraagt 60 euro. Wanneer er op jaarbasis gehuurd wordt, is de prijs 55 euro per dagdeel. Daarnaast geldt er een gereduceerd tarief van 50 euro per dagdeel bij een afname van 6 dagdelen of meer per week.

Helaas hebben we de prijzen recentelijk met 5 euro per uur moeten verhogen in verband met de fors gestegen energieprijzen.

Vragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:

Telefoon: 030-2715313 (maandag t/m vrijdag van 12:00 uur tot 18:00 uur)
Mobiel: 06-53158163
Email: therapeutischcentrum@planet.nl

Footer foto van de website Therapeutisch Centrum Utrecht