Praktijkruimte huren

Wij bieden voor zelfstandige therapeuten onze praktijkruimtes aan om hun eigen praktijk te houden en hun eigen clienten te ontvangen. Daarbij bestaat de mogelijkheid om als therapeut vermeld te worden op onze site met informatie over the gegeven therapie, contact gegevens en een link naar een eventuele eigen website.

Het centrum is gevestigd in een pitoresk kasteeltje, een rijksmonument, en er is een praktijkruimte aanwezig van 30 m2.

 

De praktijkruimtes

In de wachtruimte is er water, koffie en thee aanwezig. Er bevindt zich daar ook een toilet. Wachtende patiënten kunnen heerlijk gemasseerd worden door de massagestoelen in de wachtruimte.

In de praktijkruimtes is aanwezig:
Laminaat , Centrale verwarming met thermostaatknoppen, Een grote spiegel, een aanrecht met waterkoker en kopjes, een bureau, stoelen , krukjes, cd/radio, een behandeltafel, etc. Het is mogelijk bepaalde aken in de ruimte achter twee kamerschermen op te bergen. Sommige therapeuten houden bijvoorbeeld groepssessies en hebben geen massagebank nodig, maar zetten alleen stoelen in de ruimte neer.

 

Tarieven

De ruimtes kunnen gehuurd worden per dagdeel.

De dagdelen zijn:
‘s ochtends: 8:30 – 12:30 uur
‘s middags: 13:30 – 17:30 uur
‘s avonds: 18:30 – 22:30 uur

De prijs per dagdeel bedraagt 40 euro. Wanneer er op jaarbasis gehuurd wordt, is de prijs 35 euro per dagdeel. Daarnaast geldt er een gereduceerd tarief van 30 euro per dagdeel bij een afname van 6 dagdelen of meer per week.

 

Vragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:

Telefoon: 030-2715313 (maandag t/m vrijdag van 12:00 uur tot 18:00 uur)
Mobiel: 06-53158163
Email: info@therapeutischcentrum.com

 

Footer foto van de website Therapeutisch Centrum Utrecht