APS Therapie

APS Therapie
Helpt bij
  • Pijnbestrijding
  • Weinig energie
  • Sneller helen
  • Slechte bloedcirculatie

 

Hoe werkt APS therapie?

APS staat voor voor Actie Potentiaal Stimulatie. Bij APS therapie worden de cellen in het lichaam gestimuleerd tot herstel. Het APS apparaat geeft het lichaam prikkels, welke zenuwimpulsen nabootsen. Deze zenuwimpulsen worden ook wel actie potentialen genoemd. Door het stimuleren van actie potentialen wordt het lichaam aangespoort om bepaalde helende stoffen aan te maken. Het zelfherstellen vermogen wordt op gang gebracht.

 

Helende stoffen

ATP (adenosinetrifosfaat) is één van de belangrijkste bronnen van energie voor onze cellen. Deze stof is van groot belang voor het genezingsproces. Het lichaam maakt deze stof zelf aan, maar met APS wordt er gemiddeld tot wel 8 keer meer ATP aangemaakt. Door deze boost aan ATP verbetert de bloedcirculatie en verbeteren alle energievragende processen. Hierdoor krijgt het lichaam de energie die nodig is om de lichaamsfuncties te herstellen. Het resultaat is dat u zich ergieker voelt en dat pijn op een natuurlijke manier bestreden wordt.

 

Wetenschappelijk onderzoek

In de loop van de jaren zijn er verschillende onderzoeken geweest naar de werking van APS therapie. APS therapie blijkt bij 85% van de patïenten een vermindering van de klachten te geven. In 2014 is er zelfs een onderzoek gedaan naar de effecten bij Multiple Sclerosis met een erg positief resultaat. Uitgebreide informatie over APS therapie onderzoek is te vinden op www.apstherapy.com.

 

Therapeute

Lilian de Vries

Email: liliandevries@therapeutischcentrum.com

 

Bottom image of pages and posts