Huren

Wij bieden voor zelfstandige therapeuten onze praktijkruimte aan om hun eigen praktijk te houden en hun eigen clienten te ontvangen. Daarbij bestaat de mogelijkheid om als therapeut vermeld te worden op onze site met informatie over the gegeven therapie, contact gegevens en een link naar een eventuele eigen website.

Het centrum is gevestigd in een pitoresk kasteeltje, een rijksmonument, en er is een praktijkruimte aanwezig van 30 m2.

 

De praktijkruimte

In de wachtruimte is er water, koffie en thee aanwezig. Er bevindt zich daar ook een toilet. Wachtende patiënten kunnen heerlijk gemasseerd worden door de massagestoelen in de wachtruimte.

In de praktijkruimte is aanwezig:
Laminaat , Centrale verwarming met thermostaatknoppen, Een grote spiegel, een aanrecht met waterkoker en kopjes, een bureau, stoelen , krukjes, cd/radio, een behandeltafel, etc. Het is mogelijk bepaalde elementen in de ruimte achter twee kamerschermen op te bergen. Sommige therapeuten houden bijvoorbeeld groepssessies en hebben geen massagebank nodig, maar zetten alleen stoelen in de ruimte neer.

 

Tarieven

De ruimte kan gehuurd worden per dagdeel.

De dagdelen zijn:
‘s ochtends: 8:30 – 12:30 uur
‘s middags: 13:30 – 17:30 uur
‘s avonds: 18:30 – 22:30 uur

De prijs per dagdeel bedraagt 35 euro. Wanneer er op jaarbasis gehuurd wordt, is de prijs 30 euro per dagdeel.

 

Vragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:

Telefoon: 030-2715313 (maandag t/m vrijdag van 12:00 uur tot 18:00 uur)
Email: info@therapeutischcentrum.com

 

praktijkruimte therapeutisch centrum utrecht massagebankpraktijkruimte therapeutisch centrum utrecht overzicht praktijkpraktijkruimte therapeutisch centrum utrecht in gebruik als conferentie ruimte